Klantenservice

 

Bestellen

Alle planten in onze winkel zijn ook echt op voorraad, in tegenstelling tot de meeste winkels. 
De meeste artikelen zijn zelfs op basis van "what you see is what you get", de foto is dan echt van de plant die wij aanbieden. 
Zo weet u precies wat u koopt. 

Betaling

Wij accepteren de volgende online betalingen: bankoverschrijving

Zodra uw betaling bij ons binnen is, wordt het product verstuurd.

Verzending & levering

Kort nadat u uw bestelling plaatst, ontvangt u een bestelbevestiging per e-mail om uw bestelling te bevestigen. Zodra uw bestelling is gereedgemaakt voor verzending, ontvangt u een verzendbericht per e-mail. 
Levertijd varieert per land en per wijze van verzending. De levertijd bedraagt gemiddeld 3-5 werkdagen. De paketten/paletten worden steeds verzonden op donderdag of vrijdag volgende op de datum van de bestelling.

Wij bieden de volgende verzendmethoden: 
Bpost: voor kleine planten. 
PostNL: voor planten tot 175 cm hoog en max. 31 kg. 
Pallet via transport bedrijf: onbeperkt plantlengte en gewicht. 

Verzendkosten worden berekend en weergegeven voordat u uw bestelling bevestigd. Ook kunt u de verzendkosten zien op de orderbevestiging e-mail en op de online orderstatus. 
Het kan voorkomen dat er bij een artikel geen verzendkosten vermeld staan. In de meeste gevallen kunt u dan kiezen voor de optie 'Op aanvraag'. Dit zijn vaak artikelen die moeilijk te versturen zijn. In dit geval kunt u het beste even contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Verzending buiten de Europese Unie is inclusief de kosten voor het fytosanitair certificaat (€ 135,00), dat nodig is voor de export. 
Uitgesloten van export is de VS, vanwege de strenge import regels van dit land. 

Retourneren

Voor alle levende artikels geldt dat deze onder geen enkele voorwaarde teruggebracht kunnen worden.            Voor alle niet-levende artikels heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Na retourontvangst van het product krijgt u dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@picassogreens.be.

Garantie

Wij verlenen geen garantie op onze producten.
Het betreft hier levende planten en de kwaliteit wordt bepaald door de verzorging, grondsoort, standplaats en toediening van supplementen, welke door de klant zelf wordt bepaald.